Sveštenik umro od prevelike doze “vijagre”

 

Poglavar crkve Svete Marije u Sautemptonu pronašao je svog zamenika Martina Rova (47) mrtvog u kadi. Obdukcijom je utvrđeno da je smrt nastupila usled unošenja prevelike doze “vijagre”.

Policija je u blizini tela pronašla veću količinu preparata za lečenje impotencije, kao i znatnu zalihu recepata kojima se prepisuje upotreba ovih lekova. Kutije sa kondomima, lubrikanti, gumene rukavice i peškiri, pronađeni su u gostinskoj sobi njegove kuće.

Prijatelji, kolege i poštovaoci lika i dela preminulog Martina Rova istakli su da je on bio dobar i uzoran građanin i da pretpostavljaju da je depresija u koju je zapao nakon majčine smrti doživela vrhunac. Pojedinci su rekli da im je sam Rov pričao u nekoliko navrata da želi sebi da oduzme život.

Velečasni Džulijan Dejvis rekao je da je upoznao Martina Rova nakon smrti njegovih roditelja pre dve godine, kada je počeo redovno da dolazi u crkvu. Ubrzo je posato njegov zamenik i nikad nije propustio nijednu nedeljnu misu.

– Brzo je postao poznat i omiljen u crkvenim krugovima. Ovo je velika tragedija i Martin će nam mnogo nedostajati- rekao je Dejvis.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s