“Vijagra” u spreju za duži seks

“Vijagra” je do sada pomagala onima koji “ne mogu”, a uskoro će poboljšavati seksualni život i onima koji do vrhunca stižu prebrzo.

Savremeni ritam života i previše stresa uzrokuju probleme u seksualnom životu. Negativni uticaji najviše se ogledaju u sve kraćim odnosima, koji nakon određenog perioda prouzrokuju nezadovoljstvo oba partnera.

Tim farmaceutskih stručnjaka koji je proizveo “Vijagru”, na čelu sa doktorom Majkom Vilijem, još jednom je otkrio sredstvo koje čekaju milioni muškaraca.

Nova “Vijagra” spakovana je u sprej i deluje u roku od dva sata.

Čudotvorni sprej trebalo bi da spreči preuranjenu ejakulaciju i produži seksualni odnos do osam puta, a partneri će tako duže uživati u seksu.

Problem preuranjene ejakulacije pogađa jednog od četiri muškaraca na svetu i uzrokuje manjak samopouzdanja, povlačenje iz seksualnog života i onemogućava začeće.

Muškarci koje pogađa ovaj problem retko traže pomoć stručnjaka, a kada je dobiju ona se najčešće svodi na uzimanje jakih antidepresiva i savetovanje, piše “Dejli mejl”.

Proizvodnja nove “Vijagre”, za koju se veruje da će “razbiti” tržište, počinje već ove godine, ali cena spreja još uvek nije poznata.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s