Monika Levinski otkriva Klintonove perverzije

 

Monika Levinski (39) sprema se da napiše knjigu o svojoj vezi s bivšim američkim predsednikom Bilom Klintonom (66) u kojoj će po prvi put otkriti baš sve detalje, uključujući i njegove fantazije o seksu u troje.

Nesrećna, gojazna, bez muškarca i deteta: Afera sa Klintonom joj uništila život

Prijatelji Monike Levinski kažu da želi da se osveti Klintonu jer je posle afere s njom on prošao bez posledica, dok nju još prati loš glas zbog njihovih ljubavnih sastanaka u Ovalnom kabinetu. Osim zbog osvete, na otkrivanje Klontonovih seksualnih sklonosti Monika se odlučila i zato što joj je karijera uništena, a od knjige bi mogla odlično da zaradi.

“Monika bi mogla da opiše koliko puta joj je Bil pričao o svojoj neispunjenoj želji za seksom u troje, o orgijama i korišćenju raznoraznih seksualnih pomagala”, navela je njena prijateljica.

Izdavači se navodno bore ko će dobiti prava za knjigu, za koju bi Levinski mogla da dobije i do 12 miliona dolara. Konkrentnog dogovora s nekim izdavačem još nema, ali njen pokušaj da zaradi na aferi s Klintonom mogao bi ponovno da prouzrokuje bračne probleme političkom paru i političkoj karijeri Bilove supruge Hilari, koja planira da se 2016. godine kandiduje za predsednicu SAD-a.

Neki prijatelji Monike Levinski čak su izrazili bojazan da bi knjiga mogla da naškodi zdravlju bivšeg predsednika, koji je imao nekoliko operacija srca. “Ta knjiga ne bi bila samo osveta, mogla bi ga ubiti!”, ispričala je osoba bliska Moniki Levinski.

“Monika je toliko puta pokušavala da ostavi sve to iza sebe, ali noćna mora afere s Klintonom još je proganja. Još malo pa će navršiti četrdesetu, nema muškarca u svom životu i kipti od besa zato što je afera na kraju uništila samo njen ugled.

Knjiga bi navodno trebalo da sadrži i njena intimna pisma Klintonu koja dosad još nisu bila dostupna javnosti. U njima opisuje svoju ljubav prema predsedniku i veru da ga ona, kojoj je tada bilo samo 22 godine, može usrećiti mnogo više nego supruga Hilari – koju je on pred Monikom zvao “hladnom ribom”.

Klinton se navodno s Monikom šalio o svom nepostojećem bračnom seksualnom životu i čak joj je rekao da misli da on nije jedini koji traži ljubav van braka. Osim što u knjizi planira da iznese detalje o tome kako joj je Bil slomio srce, sprema se i da opiše i bol koju je proživela kada je odlučila da abortira na vrhuncu svoje veze s Klintonom. Dete je bilo navodno začeto s izvesnim “Tomasom” iz Pentagona. “Ta praznina u njenom životu nikad nije popunjena”, ispričala je Monikina prijateljica.

“Godinama je Monika pokušavala da zaštiti Bila zbog nekog neobjašnjivog osećaja odanosti. Ali više se tako ne oseća i njeni memoari će biti njegova najgora noćna mora”, dodaje ona.

Tokom svedočenja protiv Klintona 1998. godine, zbog nagodbe o imunitetu nije smela da iznese intimne detalje, ali ugovor o toj nagodbi je istekao 2001. Kada je Klinton tri godine kasnije izdao svoje memoare, Monika se ponovno osećala iznevereno.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s