Darko Šarić adut naprednjaka?

Hapšenje odbeglog narko bosa Darka Šarića moglo bi se desiti u sledeća dva meseca, što bi začinilo predstojeću izbornu kampanju u Srbiji. Šarić je godinama nesmetano kupovao srpska preduzeća novcem od prodaje kokaina iz Južne Amerike, a bio je u tesnoj vezi sa političarima u Srbiji, zbog čega mediji spekulišu da su u toku pregovori o njegovoj predaji. U MUP Srbije nisu mogli da nam potvrde tu informaciju.

Začin u svakoj čorbi: Darko Šarić

Šarić se nalazi u Crnoj Gori i dok je tamo pod zaštitom, mi ne možemo ništa. Najbolje mu je da se preda. Tako će se dokazati da nije na vrhu kriminalne piramide, već je to, kako sumnjamo, Rodoljub Radulović, zvani Miša Banana. Međutim, propali su prvi pregovori o njegovoj predaji i blažoj kazni u zamenu za informacije sa kim je sve sarađivao – nezvanično se saznaje u MUP Srbije.

O Šarićevoj predaji se pregovaralo pre četiri godine.

– Srpsku policiju kontaktirao je u prvoj polovini 2010. jedan od njegovih saradnika Dragan Dudić zvani Fric iz Kotora. Rekao je da Šarić želi da se preda. Dudiću je ponuđeno da dođu po njega na granicu Crne Gore, ali je on objasnio da će se svojim kanalima prebaciti do Srbije – otkriva izvor .

Na Zlatiboru se Dudić našao sa predstavnicima srpskih bezbednosnih i pravosudnih službi, kojima je rekao da se Šarić plaši za svoju bezbednost. Nakon nekoliko sati Dudić je krenuo put Crne Gore, opet odbivši da ga srpske bezbednosne službe prebace, već se vratio svojim kanalima.

Ceo sastanak sa Dudićem je sniman. Trebalo je samo nekoliko sati da ova informacija dođe do onih koji su uplašeni mogućnošću da se Šarić preda i progovori. Sutradan po povratku u Crnu Goru Dudić je likvidiran na terasi kotorskog kafića Moka.
– Tada je prestala svaka dalja komunikacija sa Šarićem, jer je ubistvom Dudića shvatio da mu srpske bezbednosne službe ne mogu garantovati bezbednost – dodaje izvor.

Svedoči šef Dačićevog kabineta

Branko Lazarević, bivši šef kabineta ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, treba uskoro da svedoči. On je, prema pisanju medija, članovima Šarićevog klana odavao tajne iz istrage protiv njih, a osoba koja je prenosila informacije bio je navodno Radulović zvani Miša Banana. Zbog toga se i sve učestalije spekulacije o
Šarićevoj predaji mogu gledati i iz ugla Lazarevićevog saslušanja, kao vid pritiska na njega da prvi otkrije informacije ko je sve u Srbiji bio zaštitnik Šarićevog klana.

 1. #1 by Uros on 21. srpnja 2020. - 15:37

  Darko jel mogu ja da uhapsim Danijelu Modelsicu Seficu Podzemlja…da je malo macnem za…

 2. #2 by Kristofer Alpina on 23. rujna 2020. - 22:38

  Darko jel mogu ja da te uhapsim i privedem da se malo druzimo I razmenimo neke price

 3. #3 by Uros Susa on 24. veljače 2021. - 20:24

  Uvenuce jasmin beli kada u zoru idem iz grada uvenuce jasmin beli nacices nekog jer jos si mlada…al moja ljubav nece nikada…Volim te seceru… hahahah ❤️❤️❤️

 4. #4 by Uroš Šuša on 24. prosinca 2021. - 21:24

  Opa Vila na Senjaku… Novi momenti, Lana ne može da diše.. Danijela plače….

 5. #5 by legionnaire1987 on 13. siječnja 2022. - 14:14

  Zimska Sezona
  Bananas in the Jungles

 6. #6 by legionnaire1987 on 29. siječnja 2022. - 22:19

  I onog dana kada me ne bude bilo…i kad nebo više ne bude sivo… Brate nemoj da ti bude krivo… Ja sam imo sve živo pederaše prozivo….

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: