Darko Šarić prebačen u CZ, zadužio Miškovićevu ćeliju

Balkanski kralj kokaina pod velikim merama obezbeđenja prevezen u Bačvansku. Šarićev konvoj pratili i helikopteri

Narko-bos Darko Šarić prebačen je pre nekoliko dana iz pritvorske ćelije u Ustaničkoj u zgradu Centralnog zatvora u Bačvanskoj ulici. Šarić je prebačen uz ogromne mere obezbeđenja, u pratnji helikoptera, iz kojeg su pripadnici policije pratili svaki metar „marice“ u kojoj je narko-bos bio. Nakon što je prošao kapiju CZ, kako naš izvor navodi, najpoznatiji srpski pritvorenik zadužio je ćeliju u takozvanom Hajatu, kojoj je svojevremeno boravio i vlasnik „Delta holdinga“ Miroslav Mišković!

Nema cimera

– Šarić je prebačen u okviru procedure koja se povremeno sprovodi u zatvorskim ustanovama. Nije bilo incidenta ili neke druge vanredne situacije, sve je prošlo u najboljem redu – kaže izvor .

Naš sagovornik objašnjava da je dodatni razlog za neočekivanu selidbu bilo i to što se Šarić žalio da je neprestano pod budnim okom kamera, i da se tako krše njegova ljudska prava.
– U pritvoru u zgradi Specijalnog suda nije bila na raspolaganju nijedna ćelija u kojoj nema kamera, pa je to bio dodatni razlog da se Šarić privremeno premesti u Bačvansku ulicu – dodaje on.

Darko Šarić poneo je u novu ćeliju sve svoje stvari.
– Nije imao nikakve zamerke, kao ni tokom boravka u ćeliji u zgradi Specijalnog suda. I dalje je sam, bez cimera, a porodica mu sada ručak donosi u Bačvansku umesto u Ustaničku – navodi sagovornik .

U ćeliji takozvanog Hajata pre Darka Šarića boravili su i mnogi drugi poznati pritvorenici. Najpoznatiji među njima svakako je Miroslav Mišković, koji je u istoj ćeliji proveo sedam meseci i 11 dana.

Mesto za Bojovića?

– U takozvanom Hajatu svojevremeno su boravili i Milorad Ulemek Legija, kao i Joca Amsterdam – dodaje sagovornik Kurira, koji ipak nije mogao da kaže da li je Šarić prebačen u CZ kako bi se eventualno oslobodila ćelija za Luku Bojovića, koji u Španiji još čeka izručenje Srbiji.

Suđenje Darku Šariću i pripadnicima njegove grupe za šverc 5,7 tona kokaina nastavlja se danas u Specijalnom sudu.

Obezbeđenje kao za predsednika... Konvoj u kojem je bila marica s narko-bosomObezbeđenje kao za predsednika… Konvoj u kojem je bila marica s narko-bosom
Promenio boravište... Darko ŠarićPromenio boravište… Darko Šarić

Duge cevi
TRASA OD ČETIRI KILOMETRA

Darko Šarić razdaljinu od oko četiri kilometra prešao je u pratnji pripadnika Žandarmerije, naoružanih dugim cevima. Akcija prebacivanja narko-bosa  izvedena je u najvećoj tajnosti.

Hronologija

– oktobar 2009 – u urugvajskoj luci zaplenjeno 2,8 tona kokaina, počinje akcija „Balkanski ratnik“
– januar 2010 – raspisana poternica za Darkom Šarićem
– mart 2014 – Šarić se predao

 1. #1 by Kapetan Legije on 5. prosinca 2019. - 01:55

  Nisu se izgleda svi najeli domaceg Kulena?
  Bilo je i Sudzuka al nije hteo svako da dira u pitanju je mozda GMO….haha…ljubi te Urke pa da nam uskoro izadjes bratic..

 2. #2 by Uros Alex on 23. siječnja 2020. - 18:35

  Zahtev za verovanje u Darka

 3. #3 by Francuz on 2. veljače 2020. - 22:02

  Kao mosad radim prepad nisi siguran nigde nikad ne znas sta te ceka…dok se mrste sa krovova ih vrebam…gepard je jedan kroz metak 12’7..kosim sve ko ‘Pljusak’

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s