Šenlučenje Brana Mićunovića 

Brano Mićunović, jedan od najmoćnijih ljudi u Crnoj Gori, saslušan je u budvanskoj policiji, zbog šenlučenja ispred njegove kuće u nikšićkom naselju Moštanica 24. januara.

 http://youtu.be/-GMKqEFL3Ro
Kako neznavnično saznajemo on je rekao da se na proslavi veridbe njegove kćerke pucalo manevarskom municijom. Na snimku se može videti kako iz automatske puške uvis puca Mućunovićev sin Đorđe, a na drugom video zapisu, metak iz druge puške ispaljuje njegova devojka, Budvanka Zorana Mandić. Na trećem snimku muškarac okrenut leđima puca iz automata, dok Mićunović iz dvorišta ulazi u kuću.

Kako prenose crnogorski mediji automatska puška spada u A kategoriju vatrenog oružja, i legalno može biti u posedu samo policije i vojske.

Dva dana nakon te pucnjave, iz policije su kazali da tada nisu dobili nikakvu prijavu o šenlučenju, ali da su u “akciju” stupili nakon što su mediji objavili detalje sa snimka.

Potom je pretresena Mićunovićeva kuća u Nikšiću, ali od oružja tamo, tvrde, ništa nije pronađeno.

Televiziji “Vijesti” iz Tužilaštva juče je odgovoreno da oružje nije pronađeno ni u kući njegovog sina u Budvi. Pretres je, kako navode, obavljen uz asistenciju policije i kotorskog tužilaštva.
Mićunović je zvanično vlasnik firme “Džek pot” i predsednik odbora direktora “Zeta filma”, a pokušava da uđe i u posao sa mini-hidrocentralama. Veruje se da stoji i iza brojnih građevinskih projekata na primorju, kockarskog biznisa. Italijanske vlasti mu sude za šverc cigareta preko Jadrana.
  1. #1 by Angus Young on 3. veljače 2015. - 17:49

    Bandit mafijaški. Siva eminencija Mila Đukanovića. FUUJJJJJJJJJJJJ!

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: