DUGAČAK MI JE I TEŽAK: Lekari mu odsekli pola penisa jer mu je smetao tokom seksa!

Mladić se požalio doktorima da ne može da se bavi sportom i da ima seksualne odnose, a ima i poteškoća prilikom oblačenja pantalona “zbog dugačkog i teškog penisa”

Tinejdžer od 17 godina je prvi čovek koji se odlučio za operaciju smanjenja penisa jer ga je njegova veličina sprečavala da ima seks i da se bavi sportom.

Penis ovog mladića je pre zahvata u “opuštenom stanju” bio dugačak 18 santimetara, dok mu je obim iznosio 25 centimetara.

– Imao je oblik lopte za američki fudbal – rekli su hirurzi kada su videli tinejdžerov polni organ i dodali da su prvi put čuli rečenicu: “Možete li da mi smanjite penis?”.

Doktori su se iznenadili pitanjem, ali su ubrzo shvatili u kakvim mukama je tinejdžer.

Mladić je imao nekoliko epizoda neželjene i bolne erekcije, koja obično traje satima. Zbog toga je njegov polni organ ostao zauvek deformisan, a takav oblik mu je ograničavao protok krvi.

Foto: Journal of sexual medicine

Požalio se da ne može da se bavi sportom i da ima seksualne odnose, a ima i poteškoća prilikom oblačenja pantalona “zbog dugačkog i teškog penisa”. On mu se ocrtavao i preko pantalona, zbog čega su svi gledali u njega.

Hirurzi su razvili novu tehniku smanjivanja penisa, koja je primenjena na ovom mladiću – sečenje polnog organa na dva mesta, kako bi se izvadio deo tkiva. Kažu i da je ovo prva takva operacija u svetu i da je uspešno završena, kao i da je tinejdžer oduševljen rezultatima.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s