Otkrio je da ga supruga vara – a tome je svjedočilo i 2 tisuće ljudi

Ispred stana u kojemu su preljubnici jaukali se okupilo čak dvije tisuće ljudi, te je tu gomilu radoznalih policija morala tjerati pomoću suzavca.

Okupljena gomila je pomislila da je u pitanju vradžbina (Foto: Ilustracija/Thinkstock)

Okupljena gomila je pomislila da je u pitanju vradžbina (Foto: Ilustracija/Thinkstock)

Južnoafrikanac Neill Ngema (42) otkrio je na prilično bizaran način da musupruga Sasha (34) nije vjerna, zahvaljujući tome što se penis njezinog ljubavnika zaglavio u vagini.

Preljubnici su prije nekoliko dana u Johannesburgu unajmili stan kako bi se mogli zabavljati dok je suprug bio na službenom putu, ali su na njihovu žalost ubrzo su počeli vrištati, i to ne od uzbuđenja već od bolova.

Naime, Solu Qobozi (22) se u Sashi zaglavio penis, pa je par očajnički stao dozivati u pomoć.

“Isprva mi se činilo da vrište od užitaka, međutim kada sam pokucala i ušla u sobu da vidim je li s njima sve u redu, zatekla sam ga kako leži na njoj i plače dok je ona preklinjala da je se oslobodi”, izjavila je za lokalne medije susjeda Priscilla Ndlovu (34), koja je prva zatekla par u klinču.

Na žalost nevjerne gospođe i njezinog 12 godina mlađeg ljubavnika, Ndlovu nije bila jedina svjedokinja događaja jer se ubrzo ispred stana okupilo čak dvije tisuće ljudi koji su zahtijevali da im vide lica.

Štoviše, otišlo je toliko daleko da je svu tu gomilu policija morala tjerati pomoću suzavca, a među ljudima se pronio i glas kako svjedoče magiji na djelu.

U tom kraju, pojasnimo, postoji vradžbina naziva muthi, a koja služi upravo tome da suprug zaštiti intimne dijelove svoje žene ako se kakav konkurent drzne u njih staviti svoje.

Liječnici su se naravno na takve tvrdnje samo nasmijali, pa pojasnili da je par imao tu nesreću da pretrpi rijetko medicinsko stanje poznato kao ‘penis captivus‘ do čega dođe kada se mišići vagine stisnu.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: