‘PRIJATELJI BI MI ZAVIDJELI DA IM KAŽEM’ Ima 60 godina, razveden je i plaćaju mu za seks s prostitutkama

‘John’ ima 60 godina, razveden je, i plaćaju mu za seks s prostitutkama.

On je jedan od nekoliko privatnih istražitelja koji u Australiji glume obične mušterije kako bi raskrinkali ilegalni seksualni posao.

– Siguran sam da bi mnogi moji prijatelji bili malo zavidni zbog načina na koji zarađujem novac – kazao je ‘John’ za australske medije.

Njegov posao je nužan jer vlasti policija nema pristupa bez sudskog naloga, što stvara prepreku za nagli upad u bordele koji stoje iza brojnih ‘studija za masažu’ u New South Walesu.

John se uvijek vraća s detaljima o usluzi, te izvješća puni točnim datumima, ljudima, mjestima i svotom koja je tražena za uslugu.

– To služi kao dokument koji će se koristiti na sudu, stoga moga biti prilično detaljan i vrlo točan. Nije nešto što se može sastaviti u nekoliko minuta – govori ‘John’.

– U mom slučaju samo tri puta se dogodilo da mi tijekom masaže nije bio ponuđen seks. Češće je to samo ‘ručni rad’ nego seks. Žele se toga riješiti što prije i preći na drugu mušteriju – priča John.

Lachlan Jarvis, koji vodi privatnu istražiteljsku firmu Lyonswood, ima zadatak zaposliti seks-istražitelje na tajnom zadatku.

– Preferiramo samce, i očito, one koji su spremni na seksualnu aktivnost. Neki se zgražavaju nad načinom na koji poslujemo, no ne razumiju da ovime pomažemo zaustaviti trgovinu seksualnim robljem – kazao je Jarvis za news.com.au.

Johnu se jako sviđa što ima prilično opušten i fleksibilan posao.

– Ne radim strogo od 9 do 17, od ponedjeljka do petka. Nema vremenskog ograničenja, i nikad nisam bio u situaciji kada sam se osjećao ugroženim ili pak bio zabrinut za svoju sigurnost – zaključio je ‘John’.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s