Pohotna učiteljica izbegla kaznu zatvora

Pomoćna nastavnica Ema Veb (44), koja je navela dvojicu učenika da beže s časova da bi imali seks s njom, izbegla je kaznu zatvora zato što je već odslužila kaznu zbog veze sa još petoricom đaka.

Udata žena i majka dvoje dece spavala je sa dečacima kod kuće, dok joj je muž bio odsutan, a sa jednim od njih je imala seksualne odnose u praznoj učionici.

Na suđenju u Krunskom sudu u Redingu (Zapadni Berkšir, Velika Britanija) moglo se čuti da je “sramno” zloupotrebila svoj položaj kada je “neiskusne” dečake, stare 15 i 16 godina, namamila u automobil radi seksa.
Vezu sa 16-godišnjim učenikom započela je pošto je posle smrti njegovog brata zadužena da mu bude mentor.

“Da sam mlađa, bila bih prava devojka za tebe”, napisala mu je u SMS-poruci.

Posle toga mu je ponudila da ga odveze kući, a kada su se zaglavili u saobraćajnoj gužvi, počela je da ga dodiruje. Sve se završilo odlaskom na napušteni parking, gde su imali seks.
Vruće poruke je slala i drugom učeniku, koji je imao 15 godina. Pošto ga je namamila u matematički kabinet i seksualno ga iskoristila, pozvala ga je kući dok joj je muž bio na poslu. Jednom drugom prilikom ga je odvezla u šumu, gde su imali seks u kolima.
Godine 2012. je osuđena na 32 meseca zatvora pošto je priznala vezu sa pet učenika iz iste škole u Berkširu.
Kada je shvatila da je ovoga puta izbegla kaznu zatvora, zaplakala je, a sudija joj je rekao da je to samo zato što je već bila kažnjena za krivična dela počinjena u istom periodu. On je istakao da je 15-godišnjak popustio u školi zato što ga je podsticala da zbog seksa beži s časova.
Ema Veb je priznala krivicu po 12 tačaka optužnice za seksualne odnose sa detetom i osuđena je na 15-mesečnu kaznu zatvora, uslovno na dve godine.

Osim toga, dve godine će biti pod nadzorom.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: