Raspisan konkurs za zakup kupališta u Crnoj Gori; cene od 3.800 do 8.267 evra

Za zakup 58 kupališta u Boki i Budvi, Javno preduzeće Morsko dobro raspisalo je javni poziv za prikupljanje ponuda.

crna gora kotor

U Herceg Novom poziv je raspisan za 22 kupališta na lokacijama od ušća reke Sutorine do Žanjica na Rtu Stratišta. Minimalne godišnje cene zakupa kreću se od 8.267 evra koliko je potrebno za zakup na Toploj, zatim 7.380 evra za kupalište na Savini kod Energoprojekta ili 4.370 za zakup u Kamenarima, dok za kupalište u Sutorini na godišnjem niovu budući zakupac treba da izdvoji 3.800 evra, prenosi Radio Jadran.

Cena varira i do 500 evra za godišnji zakup pojedinih manjih kupališta, u zavisnosti od lokacije, pa su u javnom pozivu navedena i kupališta u Igalu, Zelenici, Kumboru, Baošićima, Bijeloj. U kotorskoj opštini javni poziv je raspisan za 15 kupališta, u Tivtu devet i za 12 u Budvi.

Na nadmetanju mogu učestvovati isključivo ponuđači koji otkupe tendersku dokumentaciju, a to mogu učiniti svakog radnog dana u Javnom preduzeću u Budvi, kod ovlašćenog lica od 10 do 15 sati do 26. marta do 15 časova.

Ponude se dostavljaju 27.marta do 11 časova, a otvaranje je zakazano sat kasnije.

Izabrani ponuđač je dužan da u roku od 15 dana od konačne odluke o izboru najpovoljnije ponude zaključi ugovor o korišćenju morskog dobra.

Zakup kupališta sprovodi se prema izmenama i dopunama Plana objekata privremenog karaktera u zoni morskog dobra za period 2013-2015. god. koje je donelo Ministarstvo održivog razvoja i turizma.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: