Je li za osudu ili to treba prihvatiti kao trend? Djevojčice tverkale na pozornici

I dok je dobar javnosti dio prepun grubih riječi na račun onoga tko je točku organizirao, čelnica plesne škole u kojoj su to djevojčice naučile ističe: pa to gledaju na TV-u od jutarnjih sati!

Treba li djevojčicama srednjoškolske dobi omogućiti da uče tverkanje? (FOTO: Screenshot)
Treba li djevojčicama srednjoškolske dobi omogućiti da uče tverkanje? 

Vlasti u ruskom gradu Orenburgu pokrenule su istragu zbog snimke koja je zadnjih dana postala popularna na ruskim društvenim mrežama, a na kojoj možemo vidjeti djevojke srednjoškolske dobi kako izazovno plešu odjevene u pčelice tijekom točke nazvane Winnie Pooh, prenosi agencija Interfax.

Naime, dobar je dio javnosti ostao zgrožen izvedbom koju je nazvao potpuno neprimjerenom, te je od policije zatraženo da utvrdi točnu dob sudionica, kao i to tko je odgovoran za spornu koreografiju.

U međuvremenu je otkriveno da su djevojčice članice lokalne plesne skupine Kredo, a oglasila se i čelnica te škole Viktoria Jakovenko, koja je izjavila da je zatečena podignutom bukom.

“Ne razumijem u čemu je problem, čemu teške optužbe. Takozvano tverkanje je u Orenburgu popularno više od godinu dana, a u Rusiji fascinacija tom vrstom plesa traje i duže”, rekla je Jakovenko, pa objasnila kako dana stvari stoje.

“Djevojčice taj ples svakodnevno gledaju u spotovima – izvodi ga i Beyonce – te fascinirane onime što je danas ‘in’ dolaze u našu školu kako bi ga naučile. I da se razumijemo, dolaze uz suglasnost roditelja koji su svako doba mogu doći na satove jer su otvoreni javnosti”, naglasila je.

D

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s