Medojević: Balkanom vladaju kriminalci iz Crne Gore

Balkanom vlada konfederacija organizovanog kriminala sa sedištem u Crnoj Gori, koja je spremna da izazove nova ratna žarišta da bi zaštitila svoje milijarde zarađene uz pomoć korumpiranih režima, smatra lider crnogorskog opozicionog Pokreta za promene Nebojša Medojević.

Optužbe na račun vlasti u Crnoj Gori

– Zato nam se ponovo vraćaju scene iz 90-tih godina prošlog veka – ističe Medojević i dodaje da mafija finansira terorizam, a zloupotrebljavaju ga globalni centri moći.

On ocenjuje da je Crna Gora danas “privatna država u vlasništvu mafije, neposobna da ostvaruje svoju funkciju”, saopšteno je iz Pokreta za promene.

– Građani gube poverenje u državu, a veliki broj iskrenih suverenista stidi se činjenice da je nezavisnost podržana od narkokartela i kriminalaca -rekao je Medojević.

On je naveo da je misija Pokreta za promene istorijska i emancipatorska.

-Sve što smo rekli od 2002. je bilo istinito, državnički i patriotski. Tako je, sa NOVOM i DNP, osnovan i Demokratski front, kao ostvarenje naših osnovnih programskih opredeljenja. Zato smo od osnivanja bili meta UDBE, DPS, mafije i njihovih slugu – rekao je Medojević.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s