Crna Gora: pucano na vojnika na strelištu!

Dva neidentifikovana muškarca pucala su u pravcu pripadnika Vojske Crne Gore na vojnom strelištu u podgoričkoj četvrti Zlatica. Povređenih nije bilo, a motiv napada još nije poznat.

Kako piše podgorički dnevnik Dan, napad se desio pre tri dana i nadležni organi ispituju da li je motiv krađa oružja i municije koji se za potrebe vojske skladište pored strelišta, u objektima napuštenim nekoliko godina, a obezbeđuju ih pripadnici VCG, prenosi Tanjug.

“O incidentu na vojnom strelištu obavešteno je osnovno državno tužilaštvo u Podgorici, a uviđaj je obavio dežurni tužilac Romina Vlahović. Nakon sprovedenih uviđajnih radnji, donećemo odluku da li će predmet biti dodeljen Višem tužilaštvu”, potvrđeno je dnevniku Dan iz kabineta Vrhovnog državnog tužioca.

Iz crnogorskog Ministrastva unutrašnjih poslova precizirali su da je 8. maja, oko 20.30 sati, vojnik koji je bio u smeni kao stražar video dvojicu muškaraca kako se približavaju vojnim objektima.

Na poziv vojnika da stanu, jer je prilaz tom mestu zabranjen, dvojica muškaraca su, kako se navodi, zapucala i potom pobegla.

Prema proceni vojnika, napadači su stari oko 30 godina. Istraga o tom slučaju je u toku

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s