LEZBIJKA SAVETUJE: Evo kako da zadovoljite ženu!

Ovo su korisni saveti za muškarce, a dala ih je lezbijka koja sigurno zna šta priča, jer je i sama mnogo puta zadovoljila ženu

Muškarci masturbiraju mnogo većom brzinom nego što to čine žene, a to isto primenjuju i u seksu. Da bi zadovoljili ženu, treba da uspore – kaže Adler.

Ovo su neki od saveta iz knjige:

– Ključ kraljevstva vagine je slušanje žene. To je ponekad najteža stvar na svetu, ali samo treba slušati ženu. Ne zamišljajte svoj penis kao šrafciger, već kao mikrofon. Žene vole seks, ali ako se loše osećaju, ništa od seksa…

Foto-ilustracija: Profimedia

– Poljubac je generalna proba seksa i mnogo toga otkriva. Ako je poljubac preslinav, monoton ili samo odbojan, stvari neće ići dalje od toga… Nemojte uskakati ženi u usta, vaš jezik nije rover na Marsu, nije uređaj za istraživanje koji treba da donese uzroke ženine pljuvačke nazad u NASA-u.

– Ponekad ženama nesigurnost oko fizičkih mana i razna ograničenja ne dozvoljavaju da se opuste. Ovde vi nastupate – nakon što se spustite dole, morate se ponašati kao da je njena vagina najbolja stvar koju ste ikad pomirisali, okusili, videli i da vam je privilegija da budete dole.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: