Ponavlja se suđenje bratu Darka Šarića

Ponavlja se suđenje  bratu Darka Šarića
Osumnjičenima za pranje novca stečenog prodajom droge Dušku Šariću, inače bratu Darka Šarića, i Jovici Lončaru ponovo će se suditi, pošto je Apelacioni sud Crne Gore ukinuo raniju presudu Višeg suda u Bijelom Polju, kojom su njih dvojica osuđena na po pet i po godina zatvora.Apelacioni sud je tražio ukidanje presude zbog, kako je ranije saopšteno, grešaka u sudskom postupku. Pošto greške nisu otklonjene i pošto je presuda Šariću i Lončaru treći put ukinuta, njima će suditi sudije Apelacionog suda.

Tokom prethodnog suđenja utvrđenio je da su Šarić i Lončar preko preduzeća “Mat kompani” u Pljevljima od decembra 2007. do kraja 2009. godine “oprali” 20 miliona evra,stečenih prodajom narkotika.

Darku Šariću, bratu Duška Šarića, sudi se u Beogradu za organizovanje šverca pet tona kokaina iz Latinske Amerike, a presuda će, kako je najavljeno, biti objavljena 13. jula ove godine.

Braća Šarić su u Pljevljima imala svoju diskoteku, zatim, kompaniju “Mat kompani” i građevinske mašine, a Lončar je bio jedan od rukovodilaca u preduzeću “Mat kompani”.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s