Dvije godine je vjerovala da vodi ljubav s dečkom, a spavala je s prijateljicom

Prevarantica je tijekom ‘akcija’ koristila protetski penis, odnosno kupaći kostim osnažen bandažama kako se ne bi otkrilo da ima grudi.

FOTO: Thinkstock/Ilustracija

Djevojka čije ime nije objavljeno u javnosti iz pravnih razloga, tužila je ispred Kraljevskoga suda u Chesteru svoju prijateljicu Gayle Newland (25) zato što ju je na prevaru seksualno iskorištavala.

Naime, Newland se dvije godine uspješno pretvarala da je muškarac, a sve kako bi vodila ljubav sa svojom privlačnom sveučilišnom kolegicom i prijateljicom.

Kako joj je to uspjelo, pitate? Počelo je 2011. godine kada je Newland na Facebooku napravila lažan profil te se žrtvi predstavila kao Kye Fortune.

Romansa koja je započela porukama je ubrzo nastavljena uz brojne telefonske pozive, međutim kada je djevojka poželjela upoznati ‘mladića’ koji ju je osvojio riječima, Fortune joj je objasnio da će to biti teško izvedivo.

Naime, izmišljeni je muškarac djevojci kazao da se srami pokazati joj svoje tijelo jer je puno ožiljaka nastalih kao posljedica liječenja od tumora na mozgu.

Ipak, par se naposljetku našao u jednom hotelu, ali Fortune je inzistirao na tome da djevojka nosi povez preko očiju kako mu ne bi bilo neugodno.

Djevojka je pristala na takvu igru, te je par između veljače i lipnja 2013. godine pet puta vodio ljubav dok je Newland na sebi nosila protetski penis i kupaći kostim osnažen bandažama kako se ne bi osjetilo da ima grudi.

Na veliku žalost Newland, prilikom zadnjeg seksa djevojka je osjetila nešto neobično dok je Fortunea držala za kosu, a što ju je u konačnici nagnalo da skine povez s očiju i otkrije šokantnu istinu.

Newland zasad poriče djela, a što će sud u konačnici odlučiti ostaje nam svima vidjeti.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s