Funkcioner DF: Gadi mi se uređivačka politika javnog servisa

Funkcioner opozicionog Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević rekao je večeras na programu Televizije Crne Gore da mu se “gadi” uređivačka politika tog medija.

“Prezirem i gadi mi se uređivačka politika javnog servisa”, rekao je Knežević u debati, posvećenoj nedavnim uličnim protestima DF, koju je organizovala Televizija Crne Gore.

On je izrazio nezadovoljstvo načinom izveštavanja TV Crne Gore o protestima, a u istoj emisiji pozvao je ministra pravde Zorana Pažina da odmah podnese ostavku, pošto je, kako je rekao, u istoj emisiji pohvalio policiju zbog njene intervencije tokom uličnih protesta DF.

Komentarišući izjavu lidera DF Andrije Mandića da crnogorski premijer Mlo Đukanović do iduće subote treba da podnese ostavku, a u protivnom da će se okupiti “sva Crna Gora” da ruši Vladu, Knežević je rekao da Demokratski front nema nameru da na vlast dolazi sa ulice.

“Mi nećemo vlast sa ulice”, rekao je Knežević, već, kako je objasnio, rušenje Vlade da bi bila formirana prelazna vlada.

Na konstataciju da crnogorska vlada i premijer Đukanović neće do subote podneti ostavku i pitanje šta će DF u tom slučaju učiniti, Knežević nije precizno odgovorio, ali je kazao da je sadašnja Vlada Crne Gore “jedna raspuštena družina”.

Ministar pravde Pažin je, u replici sa Kneževićem, rekao da država Crna Gora neće dozvoliti da DF “uvodi demokratiju” na način kako je to pokazao u nedavnim protestima.

“Sve će biti gotovo u subotu”, kazao je Knežević, na što je Pažin odgovorio rečima – odlično, ali ne na način kako ste to vi (DF) zamislili.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: