Četnički narod opet žrtva

Pribeležile: e-Novine

Instalacija s ražnjem Srbadije barske: Srbin iz Ćipranićeve bande sa prasetom u naručju ispred Skupštine Crne Gore

Instalacija s ražnjem Srbadije barske: Srbin iz Ćipranićeve bande sa prasetom u naručju ispred Skupštine Crne Gore

Toliko mnogo ludaka, a tako malo internet prostora, požalio se ovih dana redakciji Petar Luković, glavni urednik. Šta ćemo sa citatima onih koji nisu ispeli da uđu u „Izjavu dana“, gde ćemo s tom količinom shita, zar nije trenutak da đubre bratski podelimo s čitaocima, neka i oni vide šta udišemo svaki dan dok plivamo, rekli bi fašisti „poslednjim oazama“ slobode, kroz internet, ali još niže. Jeste, ovi nisu uspeli da dostignu „Izjavu dana“; ali, vredi nagraditi njihov trud da budu tupsoni, ako već ne mogu da budu moroni. Ovog puta imamo specijalno izdanje, srpska tupsonska misao ne zna za granice, pogotovo za granicu između Srbije i Crne Gore, pa su se ovih dana, nakon neuspelog državnog udara četnika u Podgorici, razvili u strelce izražavajući zabrinutost za “srbski narod u srbskoj Sparti”

IGOR VOJINOVIĆ: ŠTA JE PROBLEM SA PROTESTIMA U CRNOJ GORI? ŠTA ČINITI? (FEJSBUK REPORTER): Razulareni četnik daje uputstva za rušenje vlasti u Crnoj Gori, sve zarad odustajanja od mrske Evropske unije i još omraženijeg NATO pakta, robovanje majčici Rusiji nema alternativu

*Na osnovu mog dugogodišnjeg iskustva sa raznih protesta protiv nepravde i zla širom srbskih zemalja, treba u Crnoj Gori učiniti sledeće:

PRVO: Mora se promijeniti pristup – mora se ići slobodarski, a ne građanski,

DRUGO: Prestati sa forsiranjem latinice i simbola antisrbske tvorevine Montenegra

TREĆE: Odbaciti EU i NATO robstvo, i okrenuti se Rusiji,

ČETVRTO: Javno istaći da će nova vlast povući priznavanje „Kosove“, vratiti grb, zastavu i himnu Crne Gore. E onda će biti i…

PETO: masovnost.

Da se okrenemo ropstvu bratskoj Rusiji: Igor Vojinović, ruskokolonaš protiv Crne Gore

*Potom izvršiti organizaciju dolaska, toka i završetka protesta sa različitim mogućnostima dešavanja, saakcentom na najgoru mogućnost. Medijski je dobro pokriveno.

*Na osnovu dosadašnjeg reagovanja policije i režima, kao i operativnih podataka, vidi se koliko ima policije i koje su jedinice i kuda i kako mogu biti raspoređene, te se na osnovu toga i očekivane brojnosti naroda odlučuje kako će se djelovati.

*Takođe, mora se paziti na ubačene maskirane grupe koje su sinoć izazvale sukob sa policijom (osim maskiranih civila, sinoć u Podgorici su prvi put javno viđeni Milovi „odredi smrti“ u crnim uniformama sa fantomkama sa posebnom opremom i vozilima, koji se kriju iza SAJ MUP RCG). Taj štos se u Srbiji odavno koristi, a Milo ga je sinoć prvi put, ali efikasno, upotrijebio.

Brine o srbskom narodu u Sparti srbskoj: Nebojša Jović, razočaran u svoje četnike

NEBOJŠA JOVIĆ – TEORIJA ZAVERE ILI NEOPROSTIVA GREŠKA? (FEJSBUK REPORTER): Četnik Jović nije zadovoljan stepenom četništva vojvode Andrije Mandića, ne može da prežali što državni udar nije uspeo, mlake su mu vođe opozicije, sumnja na izdaju, ne može da spava zbog brige o “srbskom narodu u Sparti Srbskoj”

*I svi ti protesti, kao i ovaj u Podgorici, NISU USPELI ILI ZATO STO SU BILI NARUČENI SPOLjA ILI SU BILI U DOGOVORU SA REŽIMOM, jer ako narod opravdano nezadovoljan pozovete na protest, on se izviždi, izaplaudira, ispsuje, sasluša „hrabre i nadahnute govornike“i… mirno i dostojanstveno ode kući ispumpanog nezadovoljstva i istrošene energije – tada režim moze da odahne i dobija najmanje 6 meseci do godinu dana slobodnog prostora. Jedini put kada je narod pozvan da ide do kraja je bio 5. oktobar i tada su protesti uspeli (na žalost, naručeni od strane dželata naših, sa odabirom ljudi koji su pokazali da je Milošević neuporedivo manje zlo od onih koji su ga nasledili).

Medijska mafija u akciji: Alo daje svoj doprinos

*Imali smo pre nedelju dana situaciju da je narod hrabro krenuo u rušenje Đukanovića, da je režim bio zatečen, da je bilo razumevanja pa čak i pristupanja narodu od strane policije. U jednom momentu Mandić saopštava da je Đukanović pobegao iz zemlje, da je narod uspeo i u takvoj, pobednički završenoj borbi onpoziva narod da se raziđe, da ode kućama svojim, dajući tako režimu i Đukanoviću celih sedam dana da se konsoliduje, da krene sa zastrašivanjem naroda, da dogovori dolazak kriminalaca iz regiona kojima će obući uniforme i omogućiti da prebijaju narod.

*Na trenutak čak i pomislim da je „DF“ pre skoro mesec dana pozvao narod na možda fingirane proteste, tek da se nesto radi, i da nisu uopšte očekivali tako brojan odziv, toliku energiju i rešenost u narodu da se istraje do oslobođenja srbske Crne Gore. Čak su u jednom momentu (setite se) brojnesrbske zastave zamenjene crnogorskim, dukljanskim. I kao da je sva ta masa ljudi, oslobođena straha, zbunila one koji su ga pozvali i koji kao da su se uplašili od (nenameravane) mogućnosti Milove smene?!

*Umesto predviđenog mrcvarenja naroda na ulici, odjednom je Milo na granici ambisa… Šta sad? I odluče – Idemo nazad, u defanzivu, nije nam dogovor takav bio. Hajde da odložimo, da vidimo šta ćemo i da možda neku novu, višu „cenu protesta“ dogovorimo.

*Na kraju da još jednom napomenem, ovo nije moja tvrdnja iliti neka vrsta dokaza – ne, ovo je samo mojpredlog za razmišljanje! Ukoliko se ispostavi da nisam bio u pravu, unapred se izvinjavam i g. Mandiću i DF-u, a ispostavi li se da jesam bio u pravu, onda bih poručio bratskom Srbskom narodu:

*U PAMET SE, NE POSUSTAJTE, ALI I DOBRO PAZITE I IZANALIZIRAJTE KO VAS VODI, NE SLUŠAJUĆI ŠTA PRIČAJU, VEĆ GLEDAJUĆI ŠTA RADE!

*Ne dozvolite sebi kobnu grešku koju je narod u Srbiji već jednom počinio. Milo Đukanović je zlo i ne samo zaSrbski narod u Crnoj Gori i on za dobro svih mora otići sa vlasti i naročito mora odgovarati pred narodom svojim. Samo pazite koga birate i ne dozvolite prevaru!

*Ja ovde nimalo ne brinem o strankama ni na vlasti ni u opoziciji, snaći će se one već. Brinem o mom srbskom narodu u Sparti Srbskoj!

*SRBSKA CRNA GORA POBEDITI MORA!!!

Srbadija šparta po srbskoj Sparti: Inteligentna lica, pametne poruke

U SRBIJI JE UMRLO NOVINARSTVO – REŽIMSKI MEDIJI ĆUTE DOK MILOVE HORDE PUCAJU PO SRBIMA! (SRBIN.INFO): Pomahnitali portalčić za širenje ruskokolonaštva jadikuje nad očajnim stanjem medija koji nemaju sluha za nekakvu “revoluciju u Podgorici”, a najviše ga boli što srpske televizije ignorišu izmaštani teror nad pripadnicima srpskog naroda u Crnoj Gori, njima nije jasno zašto uopšte postoje ti Crnogorci kad je očigledno da se radi o Srbima sa izlazom na more

Osim portala Srbin info (koji je u subotu uveče oboren posle do sada najžešćih hakerskih napada od strane plaćenika Mila Đukanovića) i još nekoliko sajtova (među kojima je i SRBski FBReporter – napomena FBR redakcije), o revoluciji u Podgorici ne izveštava ni jedan poznati medij u Srbiji.

Da je novarstvo umrlo u Srbiji pokazuje činjenica da beogradske televizije, dok Milove horde pucaju na Srbe u Podgorici, prikazuju muzičke emisije, zabavni program i rijaliti šou programe!

Ispekao prase, pa zapucao: Ratko Ćipranić, predvodnik Srbadije barske

Neverovatno zvuči činjenica da srpske televizije sa nacionalnom frekvencijom ignorišu teror nad pripadnicima svog naroda!

Kao kada je padao Knin, a na Radio televiziji Srbije pušten cirkus, tako je i u subotu uveče novi direktor, „žuti“ Bujošević, odlučio da ignoriše borbu naroda za slobodu u Crnoj Gori.

PREDVODNIK “SRBIJADE BARSKE” PUCAO PRED POLAZAK NA PROTEST: Nakon što je ispekao prase, lider nečega što se kliče “Srbadija barska” je izvadio pištolj i sa nekoliko hitaca podržao subotnji četnički protest, policija traga za ludakom koji je sklon pucanju, sreća da niko nije pogođen

*Nikšićanin Ratko Ćipranić (48), nastanjen u Baru, predvodnik grupacije “Srbadija Barska“ objavio je na Facebook profilu snimak na kojem ispaljuje više hitaca iz pištolja u znak podrške protestima koje organizuje Demokratski front DF u Podgorici.

*Za srećan put svim protestantima za slobodnu Crnu Goru”, objavio je Ćipranić na svom Facebook profilu.

*Kako je CdM-u saoptšeno iz Uprave policije, o ovom slučaju je obaviješten dežurni zamjenik opštinskog državnog tužioca.

*Zbog današnje objave na Facebooku policija traga za Ćipranićem.

*Pored toga barska policiaj traga za D.M. (22) iz Bara, kako bi se od njega, po nalogu tužioca, uzela izjava u vezi sa fotografijom koju je na Facebook-u objavio juče a na kojoj je on sa puškom, optičkim nišanom i tzv. fantomkom.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s