Provokatori razbili proteste u Podgorici, pa stigli džipovima u DPS

Pripadnici specijalnih batinaških i provokatorskih jedinica ANB na snimku u patikama i trenerkama sa kapuljačama nakon što su istovareni iz policijskih džipova ispred štaba, navodi se u snimku.

Razilazak Milovih batinaša (Foto: Jutjub)

Na internetu se pojavio još jedan snimak koji dokazuje povezanost inicijatora nereda i MUP-a Crne Gore, na subotnjim protestima ispred Skupštine. Na snimku se vidi grupa momaka, obučenih u trenerke i sa kapuljačama preko glave, kako navodno izlaze iz policijskih džipova ispred stare zgrade Vlade. Momci se po izlasku iz džipova brzo razilaze.

„Pripadnici specijalnih batinaških i provokatorskih jedinica ANB na snimku u patikama i trenerkama sa kapuljačama nakon što su istovareni iz policijskih džipova ispred štaba UDBE (sedište DPS, stara zgrada Vlade), razilaze se nakon uspešno odrađenog posla odmah nakon izazvanih nereda i razbijenih mirnih protesta DF-a. Sati je 23:20 Subota, 24. oktobar 2015.“, navodi se na stranici „Sloboda traži ljude“.

Na stranici se dodaje da se „razilaze nakon uspešno odrađenog posla, odmah nakon izazvanih nereda i razbijenih mirnih protesta DF“.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: