Mima Karadžić: Nisam za Crnu Goru u NATO – spot je prevara!

Verovao sam da podstičem promociju rodne grude, a iskorišćen sam za političku kampanju „Partnerstvo za sigurnu budućnost“, kojom se podržava ulazak Crne Gore u NATO, kazao je za Novosti glumac Milutin Mima Karadžić.

Mima Karadžić (Foto: JuTjub)

Prema njegovim rečima, kada je pristao da učestvuje u reklami, tražio je da se na snimanju pojavi i neko iz Vlade Crne Gore, koja je bila organizator, kako bi se dogovorili u sklopu koje promotivne svrhe se radi. Ali, niko nije došao. Glumac tvrdi da nije potpisao nikakav ugovor, a onda je preko noći osvanuo na bilbordima kako reklamira NATO.

„Zbog mnogih stvari koje sam radio za pozitivan imidž Crne Gore, nisam o sebi čuo hvalospeve“, kaže Mima.

On priznaje da je u poslednje vreme pominjan i prozivan, čak u nekim komentarima i pogrdno nazivan jer video-klip u kojem se pojavljuje promoviše ulazak Crne Gore u NATO. Nije imao predstavu da će to tako da izgleda. Nije ni, ističe, spomenuo NATO, spiker je to učinio umesto njega.

„Čim sam video spot i plakate, odmah sam zahtevao da moj lik uklone iz te kampanje, ali negde je ostalo u narodu da propagiram NATO. Nikad se u životu nijesam politički izjašnjavao, niti me to zanima. Ne vidim svrhu da učestvujem u svemu tome, niti smatram da će neko otići da glasa za ulazak Crne Gore u Severnoatlantsku alijansu ukoliko vidi da i ja stojim iza toga. Ne sumnjam da će Podgorica sama da odluči šta je za nju najbolje, ali to će učiniti bez mene“, istakao je on.

Izmanipulisan - NATO metode Milovih plaćenika (Foto: JuTjub)

Na pitanje da li politika može da posvađa običan narod sa jedne i druge strane granice Karadžić je odgovorio da nema problem sa tim što u Crnoj Gori sebe neko doživljava kao Crnogorca, a neko kao Srbina.

„Teško mi je da komentarišem političku situaciju. Glumac sam i želim da to i ostanem. Ne zanima me ko je u pravu, a ko nije. Svako može da se deklariše onako kako hoće, ali kod kuće. Nekad smo bili svi Jugosloveni, pa nas je bilo briga ko je koje nacionalnosti. Čak je bilo i simpatično biti Crnogorac ili Dalmatinac završava glumac“, zaključio je on.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: