ANDRIJA MANDIĆ: Hvala Kuriru i Aleksandru Rodiću na objektivnosti, dugujemo im mnogo!

Andrija Mandić, Foto Zorana Jevtić
Aleksandar Rodić je “kriv” samo zato što je objektivno izveštavao o protestima opozicije u Crnoj Gori, kaže Mandić

“Gospodin Rodić ne bi imao nikakvih problema ni sa čovekom koji ga optužuje za neka teška krivična dela niti sa bilo kim drugim da nije uredno pratio proteste opozicije u Crnoj Gori i da nije hrabro isveštavao o teškoj sudbini srpskog naroda na ovim prostorima. To što je on objektivno pisao o zločinima diktatora Mila Đukanovića i njegovom obračunu sa vlastitim narodom to izgleda bio toliko težak greh da mu se nije mogao oprostiti ni u njegovoj zemlji”, naglasio je Mandić i dodao:

“Želim da se zahvalim gospodinu Aleksandru Rodiću, lično ja DF, srpski narod, srpska crkva iz Crne Gore koja deluje u Crnoj Gori. Dugujemo mu mnogo, jer da nije bilo njega i njegovog lista, a bila je uspostavljena jedna medijska blokada naši sunarodnici koji žive u Srbiji ne bi znali kakvom smo mi teškom pritisku smo izloženi, diktator nas maltretira, ponižava, radi sve što može protiv Srbije i srpkog naroda. Kurir je u suštini bio glas koji je uspeo da Srbiju obavesti o svemu tome što se dešavalo na čemu smo mu neizmerno zahvalni.”

Mandić je kazao da ne može da predvidi šta će se dešavati narednih dana.

“Mi ne odustajemo i voleo bih da vaš list nastavi da objektivno obaveštava o Crnoj Gori. Posebno je važno da ste raskrinkali dve medijske batinaške kuće koje su što su mogle sa svojim nalagodavcem i finansijerom Milom Đukanovićem uradili protiv srpskog naroda i naše crkve. To što su “Pink” i “Informer” uradili će biti predmet izučavanja ljudi koji će se baviti i pisati disertacije o sramu u srpskom novinarstvu i nečasnih i korumpiranih vlasnika u borbi protiv vlastitog naroda.”

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s