PROTESTNA ŠETNJA U BARU Mandić: Režim strahuje od novih protesta u Podgorici 

Predsednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić kazao je da režim strahuje od novih protesta u Podgorici, ističući da “represivni aparat više neće smeti da bije narod”.

Kako prenose Vijesti, on je na skupu u Domu kulture u Baru ponovio da Demokratski front neće razgovarati sa Milom Đukanovićem i Rankom Krivokapićem, navodeći da su očekivanja da do ispunjanja zahteva opozicije dođe nakon dijaloga u Skupštini “priča za lakoverne”.

– Pokušaj režima da zabrani naša okupljanja jasan je signal njihovog straha. Polovina siledžija koje su nas zasipale suzavcem i pendrecima, da mogu da se vrate unazad, nebi poslušalo svoje komandire i napalo narod. Represivni aparat više neće smeti da bije goloruki narod ni na jednom okupljanju – rekao je Mandić, ističući da su Vlade u Makedoniji i Rumuniji pale kada je na ulice Bukurešta i Skoplja izlazilo mnogo manje ljudi nego u Podgorici.

Nakon skupa organizovana je protestna šetnja od Doma kulture u Baru do hrama Svetog Jovana Vladimira, na kojoj je učestvovalo više stotina građana.

Šetnja je protekla bez ikakvih incidenata, a Uprava policije je navela da će zbog šetnje koja nije prijavljena nadležnim organima, biće podnete prekršajne prijave protiv odgovornih u Demokratskom frontu (DF).

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s