CRNA GORA IMA MILIONERE, A NEMA MILIJARDERE: Milo TVRDI da ne zna ni jednog jedinog!

 

 

 

 

Na premijerskom satu, predsednik crnogorske vlade Milo Ðukanović je, komentarišući tvrdnju opozicije da u Crnoj Gori ima 20 milijardera, rekao da on ne zna ni jednog

Ukupni depoziti crnogorskih građana iznosili su na kraju oktobra ove godine 1,38 milijardi evra, prema podacima Fonda za zaštitu depozita, tako da u Crnoj Gori nema milijardera, ali imamilionera, piše danas podgorička Pobjeda.

 U bankarskom sektoru ima 769.270 računa građana koji imaju depozite. Depoziti fizičkih lica veći od 100.000 evra iznosili su na kraju oktobra ove godine 446,51 milion evra, a imalo ih je 1.750 građana – kazao je izvršni direktor Fonda za zaštitu depozita Predrag Marković za Pobjedu.

Prema njegovim rečima, prosečan depozit građana koji imaju više od 100.000 evra na kraju oktobra iznosio je 225.150 evra. Prema poslednjem popisu, Crna Gora je imala 620 hiljada stanovnika. Marković je podsetio da su ukupni depoziti privrede i građana na kraju decembra prošle godine iznosili 2,65 milijardi evra.

Na premijerskom satu, predsednik crnogorske vlade Milo Ðukanović je, komentarišući tvrdnju opozicije da u Crnoj Gori ima 20 milijardera, rekao da on ne zna ni jednog.

 

– Ne znam ni jednoga. Ništa ne znam i voleo bih da saopštite jedno ime, ja mislim da je to čista iluzija, izmišljotina – kazao je Ðukanović i dodao da bi bio srećan da je predsednik Vlade u zemlji bogatih, navodi se u tekstu.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s