“Madam” sve priznala, platiće 2.500 evra

Kotoranka Željka Rolović zvana “madam” priznala je da je organizovala lanac elitne prostitucije na crnogorskom primorju u stanovima, hotelima, na jahtama, ali i drugim lokacijama, zbog čega joj je izrečena novčana kazna od 2.500 evra.

.

Sporazum o priznanju krivice Rolović i njenog advokata sa tužiocem postignut je još 20. oktobra, a potvrdila ga je i sudija kotorskog Osnovnog suda Danijela Samardžić, rešenjem koje je donela 23. novembra.

Te informacije je Dnevnim novinama saopštio predsednik tog suda Branko Vučković.

Rolović je uhapšena u avgustu zbog sumnji da je na području više primorskih opština ugovarala i organizovala pružanje seksualnih usluga u hotelima, privatnim smeštajima, plovilima i na drugim lokacijama, u cilju sticanja novčane dobiti.

Nakon devet dana provedenih u spuškom zatvoru Rolović je krajem avgusta puštena je uz jemstvo od 4.000 evra da se brani sa slobode, koje će joj sud vratiti pošto izmiri novčanu kaznu.

Proteklih meseci srpski mediji su pisali kako Rolović navodno pregovara s produkcijom TV Pink o ulasku u rijaliti šou Farma, s ciljem da raskrinka učesnicu Farme starletu Staniju Dobrojević.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s