Podgorica: Za doček velika anti-NATO žurka

Share Button

Protesti u Podgorici (Foto: JuTjub)

Organizatori su najavili bogat kulturno-zabavni program, a između ostalih učestvovaće Ivana Selakov, Nemanja Stevanović, grupe DST i Akademija. Planirano je da se nakon ponoći sa glavnog gradskog trga pođe do Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici, gde će moleban služiti mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije.

Ko će sve govoriti u političkom delu programa koji se tiče protivljenja ulasku Crne Gore u NATO, znaće se danas a Milutin Đukanović (Nova) rekao je da organizatori ovogodišnjeg dočeka pravoslavne Nove godine očekuju da će se na glavnom podgoričkom trgu okupiti veliki broj građana.

– Pozivamo sve građane Crne Gore da dođu, da zajedno dočekamo pravoslavnu Novu godinu, a da kasnije, nakon ponoći, pođemo do Hrama Hristovog vaskrsenja, gde će mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije služiti moleban – kazao je Đukanović i dodao da će skup, osim dočeka Nove godine, imati i karakter anti-NATO koncerta.

– Skup organizuju konstituenti Demokratskog fronta i nevladine organizacije koje se protive ulasku Crne Gore u NATO. Osim što ćemo svi biti u prilici da uživamo u bogatom zabavnom programu, biće to još jedna prilika i da se pokaže većinsko raspoloženje građana, koji se protive ulasku Crne Gore u NATO – najavio je Đukanović.

Odobrenje

– Mislim da nema ništa sporno i da će nam skup biti odobren. Do sada nismo dobili nikakvu zabranu. Da su nadležni hteli da nam zabrane skup, verovatno bi to do sada uradili. Čim nam održavanje skupa nije zabranjeno, to znači da nam je odobren – zaključio je Đukanović.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: