Interpol traži nestalog trogodišnjaka u Crnoj Gori

Trogodišnjem Andriji Radunoviću gubi se svaki trag u Crnoj Gori, otkako je nestao u Herceg Novom 31. decembra prošle godine.

FOTO: Interpol traži nestalog trogodišnjaka u Crnoj Gori

Interpol je tu vest objavio na svom sajtu uz fotografiju mališana, za koga se navodi da je dete iz mešovitog braka. Zvanične potvrde o nestanku deteta iz domaće policije nema.

Interpol poziva sve koji nešto znaju o sudbini dečaka, da s njima kontaktiraju. Da bi svima pomogli u potrazi, međunarodna policija je, uz fotografiju, na svom sajtu objavila i da je mali Andrija rođen 17. decembra 2012. u prestonici Češke, Pragu, od oca Danila Radunovića i majke Nazmije Aline Radunović, iz Rusije.

Dečak ima dvojno državljanstvo, Crne Gore i Rusije, visok je 1,2 metra, ima braon oči i plavu kosu.

Osim ovih podataka, evidentirano je da je Andrijina majka prešla granicu sa Hrvatskom sa važećim dokumentima. Iz Uprave policije Crne Gore nisu želeli da saopšte više detalja, pozivajući se na Interpol, koji je objavio potragu za dečakom. Nezvanično, otac dečaka nije u Herceg Novom.

Prema nekim medijskim spekulacijama, sumnja se da je Nazmija Radunović dete odvela u Rusiju posle svađe sa suprugom Danilom.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: