Četnici-satanisti kontrolišu umove Hrvata nevidljivim talasima

Hrvatska akademska zajednica domovine i dijaspore objavila je na svom sajtu šokantan tekst u kojem, uz pomoć “kvazi dokaza” tvrdi da se “četničko-sotonski monstrumi iz Srbije izgrađenim sistemom zemaljskih odašiljača širom Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije spremaju za masovno umno porobljavanje”.

HAZUD

Naime, u pomenutom tekstu se navodi da je kopiranje “nevidljivih” moždanih talasa jednog čoveka – na mozak drugog čoveka tehnologija koja se danas naziva “EEG kloniranje”, kao i da je Srbi već dugo godina primenjuju kako bi “klonirali i pokorili” pojedince u Americi, Kini, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Rusiji i EU.

– Danas taj proces stavljanja pod kontrolu uma i “vladanja svetom” ubrzano nastavljaju na području bivše Jugoslavije, odakle je sve krenulo 1990 godine sa svjesno planiranim i izvedenim ratnim sukobom, a sada sa željom dA potpunim preuzimanjem vlasti uz pomoć “kloniranih vođa” uspostave “regionalnu silu – Veliku Srbiju” -navodi se u tekstu.

Autori navode da će Srbi svoj naum ostvariti pomoću izgrađenog sistema zemaljskih odašiljača, kojim se spremaju za masovno “umno porobljavanje” ljudi, njihovo “masovno iseljavanje” ili “masovno razboljevanje sa smrtnim posledicama” ili “masovno ubijanje“ kako bi ostvarili navedeni plan.

U celu ovu suludu priču, autori pomenutog teksta uvukli su i Nikolu Teslu, po čijem se nacrtu, kako tvrde, planira napraviti neprobojni štit koji bi Srbe štitio od svih vrsta napada i oružja.

Takođe, u tekstu se izražava zabrinutost time što se sve više ljudi iseljava iz Hrvatske, a kao glavni krivac za to navodi se Srbija, koja “uz pomoć EMP naprave nastavlja sa nezavršenim ratnim etničkim čiščenjem na području Hrvatske i BiH”.

– Osim detektovanja i eliminisanja UDB-aških kadrova koji uz pomoć EMP naprave ozračuju mlade da se iseljavaju, potrebno je one koji se žele iseliti podvrći dijagnostičkom pregledu uz pomoć DIACOR i MBR sistema jer bi kompjuterska dijagnostika jasno naznačila da se tu radi o otežanom energetskom protoku. Blokadama i unesenim ili umanjenim teleportovanim elementima utiče se na impulse, podstiče se da se isključi svest, a u program uma i podsvest ubacuju se novi impulsi koji utiču na um i svest da napustite sve i krenete u nepoznato – detaljno se objašnjava u ovom tekstu i dodaje da se na takav način “drže pod umnom kontrolom sudovi i sudije da ukidaju presude i preinačuju ih po željama nalogodavaca presude, oslobađaju kriminalce a osuđuju i zatvaraju nevine, pogotovo branitelje domovinskog rata”.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: