Darko Šarić: Ministre, ne zajebavaj, radi kako ti se kaže!

 

Strana bezbednosna služba „uhvatila“ telefonski razgovor narko-bosa i jednog člana Vlade koji mu obećava zaštitu.

darko saric, sverc droge, sudjenje,  latinska amerika,

Hapšenje Darka Šarića moglo bi da izazove pravi politički zemljotres u Srbiji jer će u javnost vrlo brzo isplivati detalji njegove saradnje sa srpskim političarima. Šarić je bukvalno šefovao jednom ministru iz Vlade, o čemu svedoči snimak njihovog razgovora koji je „uhvatila“ strana bezbednosna služba i dostavila ih srpskim kolegama, pošto zajednički i intenzivno rade na lociranju i hapšenju narko-bosa. Taj državni funkcioner je i u ovoj vlasti, pa postoji ozbiljna opasnost da će Šarićevo hapšenje dovesti do vrlo ozbiljne krize Vlade. 

Naredbe

Prema rečima dobro obaveštenog izvora  razgovor, koji je presretnut dok je ministar bio na službenom putu u jednoj zemlji u regionu, tekao je otprilike ovako:

Šarić (urla): Slušaj me, kako umeš i znaš s vrata da mi skineš ove što rade na nazovi kao mom slučaju…

Ministar (snishodljivim tonom): Pa znaš, nije to lako… stvari su se malo iskomplikovale…

Šarić: Ne zajebavaj se više, već uradi kako ti se kaže!

Ministar: Dobro, ali nemoj mene više da zoveš. Javi se onom mom…

Državni sekretar MUP Vladimir Božović izjavio je juče da postoje određena saznanja da su neki političari bili u vezi sa Šarićem i dodao da su u toku intenzivne provere, kao i da su Šariću i njegovom narko-kartelu logistiku pružali pojedinci iz MUP u godini u kojoj je taj kartel nastao.

– Imamo određena saznanja, ali jednostavno neka od njih moramo da potkrepimo i dokazima – rekao je Božović.

Razbijanje klana

Obruč oko Šarića ozbiljno se stegao i njegovo hapšenje očekuje se u narednih desetak dana. Razbijanje Šarićevog narko-klana počelo je pre četiri godine akcijom „Balkanski ratnik“, u kojoj je urugvajska policija, u saradnji sa srpskom BIA i američkom DEA, 15. oktobra 2009. zaplenila 2.174 kilograma kokaina.

Šarić je poslednji put viđen krajem 2009, kad je, navodno, primećen u rodnim Pljevljima, dok je poternica za njim raspisana januara 2010. i sudi mu se u odsustvu pred Specijalnim sudom.

Krije se u Švajcarskoj

Darko Šarić pobegao je početkom decembra iz Južnoafričke Republike i za skrivanje odabrao Švajcarsku, piše Nedeljnik. Ovaj magazin objavio je da je on pokušavao da se prebaci u neku od država regiona u kojoj bi mogao da se pozicionira kao gazda podzemlja, ali mu to nije uspelo. Šarića su niz vodu pustili šefovi mafije koja mu je pružala utočište u Južnoj Africi. Šarić je, procenjuju stručnjaci, na putu do Evrope koristio neki od lažnih pasoša zapadnoevropskih zemalja. Promenio je lični opis, odrekao se pasoša Južne Afrike, u kojem je imao lažni identitet kao Bur-Jan van Husel, ali i onog koji mu je izdala Slovačka 2006.

  1. #1 by Uroš Šuša on 11. veljače 2022. - 23:10

    Žao mi je da služba krije istinu ne iz straha nego od surove istine, jedini sam čovek koji je potezao oroz u najgorem slučaju da preživim a i zbog politike policije i njihovih dilera…koga će progutati mrak ili tako to pripada kategorijama časnih ljudi gde sam ja otprilike na vrhu priče…pozdrav svima iz oblasti zaštite prava zadržana po doprinosu

  2. #2 by HIKMAN@ADMIN on 11. ožujka 2022. - 08:11

    Zdravlje je najbitnije, i lepe žene koje imaju za cilj da ugode muškaracu… Zato pravac u spacentar

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: