Marović dao ostavku na sve funkcije u DPS!

Svetozar Marović

Svetozar Marović je podneo ostavku na sve funkcije u Demokratskoj partiji socijalista (DPS), prenela je u utorak RTCG pozivajući se na saznanja crnogorskih “Dnevnih novina” iz budvanskog odbora te partije.

Navodi se da je Marović, koji je bivši predsednik Političkog saveta DPS-a, obavestio stranku o ostavci i da je ta informacija saopštena u ponedeljak na sednici Opštinskog odbora DPS Budva.

RTCG podseća da je lider DPS-a i premijer Crne Gore Milo Ðukanović u ponedeljak u Budvi kazao da “to što su pojedini funkcioneri DPS-a iz Budve potpisali sporazume o priznanju krivice za milionske malverzacije u toj opštini, ne znači da je cela partija priznala krivicu”.

Svetozar Marović

Upitan da li će DPS, na predstojećim izborima, snositi posledice zbog toga što je specijalni državni tužilac pokrenuo postupke protiv budvanskih funkcionera, Ðukanović je kazao da DPS zna da se suoči s problemima.

– Nije DPS priznao bilo kakvu krivicu, jer je priznanje krivice individualni čin – poručio je Ðukanović.

Marović je uhapšen 17. decembra prošle godine zbog sumnje da je učestvovao u nezakonitim poslovima kojima je budžet Opštine Budva oštećen za više desetina miliona evra.

  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR: