Brano saslušan: Snajka pucala ćorcima!

Brano Mićunović, jedan od najmoćnijih ljudi u Crnoj Gori, saslušan je u budvanskoj policiji zbog šenlučenja 24. januara ispred njegove kuće u nikšićkom naselju Moštanica. Kako neznanično saznajemo, on je rekao da se na proslavi veridbe njegove ćerke pucalo manevarskom municijom.

Šenlučenje na proslavi Mićunovića

Šenlučenje na proslavi Mićunovića

Na snimku koji je objavljen na Jutjubu se može videti kako iz automatske puške uvis puca Mućunovićev sin Đorđe, a na drugom video-zapisu, metak iz druge puške ispaljuje njegova devojka, Budvanka Zorana Mandić. Na trećem snimku, muškarac okrenut leđima puca iz automata, dok Mićunović iz dvorišta ulazi u kuću. Kako prenose crnogorski mediji, automatska puška legalno može biti u posedu samo policije i Vojske.

Dva dana nakon te pucnjave, iz policije su kazali da tada nisu dobili nikakvu prijavu o šenlučenju, ali da su u „akciju“ stupili nakon što su mediji objavili detalje. Potom je pretresena Mićunovićeva kuća u Nikšiću, ali od oružja tamo, tvrde, ništa nije pronađeno. Mićunović je zvanično vlasnik firme „Džek pot“ i predsednik odbora direktora „Zeta filma“, a pokušava da uđe i u posao sa mini-hidrocentralama.
  1. Komentiraj

VAŠ KOMENTAR:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: